Utakmica broj tri finala

Radnik vodi 2:1, Mostar SG ispustio tri gola prednosti

Kapetan Radnika postao je junak u 39. minuti kada postiže gol u 39. minuti za veliki preokret 6:5. U posljednjim sekundama susreta, šut Sutona brani golman domaćih...
Sport / Ostali sportovi | 28. 05. 2023. u 10:55 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Futsaleri Radnika savladali su Mostar SG u trećoj utakmici finala doigravanja za prvaka BiH 6:5, pa su do naslova udaljeni jednu pobjedu. Nakon trijumfa u Mostaru, u utakmici broj dva koju su obilježile nemile scene i prekid, Radnik je na domaćem parketu slavio nakon velikog preokreta.

Aktualni prvaci, sjajno otvaraju utakmicu. Već u drugoj minuti vode golom Kahvedžića na asistenciju Aladžića, nakon čega Slobodan Rajčević pogađa za 0:2. Međutim, Radnik je uzvratio zahvaljujući raspoloženom Džombiću. Nakon nevjerojatne završnice prvog dijela malo tko je mogao očekivati veliki preokret. Suton, Gosto i još jednom Kahvedžić su osigurali tri gola prednosti gostima. U toj golijadi, Radnik je do poluvremena autogolom Jelića smanjio svoj zaostatak.

Drugo poluvrijeme je obilovalo uzbuđenjima. Vladimir Džombić je zakomplicirao situaciju na terenu golom za 4:5. Kahvedžić je zaradio crveni karton pa se gosti moraju braniti 5:3, jer golman domaćih Ružičić igra u napadu. Nisu uspjeli, Pavić je izjednačio na 5:5. Kapetan Radnika postao je junak u 39. minuti kada postiže gol u 39. minuti za veliki preokret 6:5. U posljednjim sekundama susreta, šut Sutona brani golman Radnika.

Ovo je bila peta utakmica ova dva kluba ove sezone i prva u kojoj je domaća momčad uspjela slaviti. Na naslov prvaka Radniku treba jedna pobjeda, Mostar SG se nalazi pred velikim izazovom, u situaciji kakvoj nisu bili prethodnih sezona. Naredna utakmica se igra u srijedu u Mostaru.

Kopirati
Drag cursor here to close