Igrao je protiv Medvedeva

Novak zbog bolova prekinuo sparing i trening

"U pitanju su bili bolovi tetive koje sam osjećao i prošlog tjedna na turniru u Adelaideu. Nisam ništa želio riskirati te želim izbjeći bilo kakve neugodnosti i strahove prije početka Australian Opena", pojasnio je Novak.
Sport / Ostali sportovi | 11. 01. 2023. u 16:52 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon osvojenog turnira u Adelaideu, Novak Đoković se sa svojom ekipom prebacio u Melbourneu gdje nastavlja pripreme za prvi Grand Slam turnir sezone. Imao je Novak određenih problema s zadnjom ložom tijekom prethodnog turnira, međutim sada su se na jednom od treninga javili bolovi u koljenu.

Zbog kojih je Đoković odlučio prekinuti trening, bolje rečeno sparing s Daniilom Medvedevom. Rus je dobio prvi set, a onda je Novak prekinuo meč i napustio teren zbog problema s lijevim koljenom. Ove godine Đoković je govorio i o problemima s bedrenim mišićem iste noge.

"U pitanju su bili bolovi tetive koje sam osjećao i prošlog tjedna na turniru u Adelaideu. Nisam ništa želio riskirati te želim izbjeći bilo kakve neugodnosti i strahove prije početka Australian Opena. Odigrao sam set, izvinuo se Daniilu koji je imao razumjevanja" komentirao je Đoković koji je glavni favorit za pobjedu u Melbourneu.

Kopirati
Drag cursor here to close