Polufinale

Nova poslastica Đoković - Medvedev

Na putu do polufinala Đoković je sredio Hurkacza u dva seta 6-3, 7-5. Medvedev je prepustio Borni Ćoriću pet gemova.
Sport / Ostali sportovi | 03. 03. 2023. u 01:18 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Poslastica u polufinalu Dubaija. Novak Đoković protiv Daniila Medvedeva. Ukupno 14. puti karijeri, igraju jedan protiv drugog. Posljednji put smo ih gledali u polufinalu Adelaidea, Novak je slavio u dva seta. Nakon što je Medvedev slavio u finalu US Opena, svaki naredni međusobni meč je otišao na stranu Đokovića. Zanimljivo, samo je bilo jedno finale, ono u Bercyju. Na putu do polufinala Đoković je sredio Hurkacza u dva seta 6-3, 7-5. Medvedev je prepustio Borni Ćoriću pet gemova.

"Daniil je jedan od najboljih igrača na svijetu posljednjih pet godina. Osvojio je US Open, bivši je broj jedan, nema se tu što puno pričati. Njegov kvaliteta je jak pogotovo kada morate da se suočite s njim na tvrdoj podlozi. Pomalo je nalik Hurkaczu u tim servis gemovima. Voli brzo da prolazi kroz njih. Igrali smo dosta puta. Znam šta mogu da očekujem, gledao sam kako igra. U seriji je, osvaja turnire, mislim da je još jedan uzeo pre Dubaija, nisam siguran. Ima dobru seriju. Ni ja nisam imao lošu seriju, tako da smo obojica u dobroj formi i nadam se dobrom meču", rekao je Novak u najavi.

U drugom polufinalu će igrati Saša Zverev i Andrey Rublev. Zverev je prošao Sonega, dok je Rublev nadigrao Van De Zandschulpa.

Kopirati
Drag cursor here to close