Odakle žvaka?

Đoković: Posebna jedna žvaka, ne mogu vam odati tajnu

Ono što je interesiralo novinare, bila je ovaj put žvakaća guma koju je tijekom meča imao Đoković što baš i nije čest slučaj u svijetu tenisa, Đokovića do sada nikada nismo vidjeli da nešto koristi.
Sport / Ostali sportovi | 01. 03. 2023. u 09:34 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Novak Đoković se vratio na teniske terene. Prošao je prvu prepreku na ATP turniru u Dubaiju, savladao je Tomasa Machaca u tri seta 6-3, 3-6, 7-6(1). Nije bilo lako, očekivano, jer je bio prvi meč nakon Australian Opena. Čeh je ostavio više nego dobar dojam. Imao je break loptu u trećem setu, pa je vratio break zaostatka, ali nije izdržao u tie breaku.

"Ima tu svega pomalo. Rekli su mi da ću imati malo poteškoća s kretnjom, tajmingom, izvođenjem udaraca, da će se događati oscilacije. To se i događa. Jesam trenirao, ali jedno je trening, a drugo meč. Sve je u redu, prihvaćam, to je dio procesa vraćanja, nalaženja najbolje moguće forme", rekao je srpski tenisač nakon meča.

Ono što je interesiralo novinare, bila je ovaj put žvakaća guma koju je tijekom meča imao Đoković što baš i nije čest slučaj u svijetu tenisa, Đokovića do sada nikada nismo vidjeli da nešto koristi. Novaku je tu žvakaću dao
fizioterapeut.

"Posebna jedna žvaka. Ne mogu vam odati tajnu", rekao je Novak novinaru Sport Kluba uz osmijeh.

Kopirati
Drag cursor here to close