Ibrahim Ayada

Njemački boksač upucan u vrat

Napadači su pobjegli, a Ayadi su u pomoć pritrčali zaposlenici hotela koji se nalazi preko puta njegove zgrade. Brzo je stigla i policija koja je utvrdila kako su u Ayadu ispaljena tri okvira municije.
Sport / Ostali sportovi | 11. 12. 2023. u 17:52 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Neporaženi njemački boksač Ibrahim Ayada je ispred svoje kuće u Berlinu upucan u vrat. Prema pisanju njemačkih medija, 29-godišnjak je u kritičnom stanju.

Ayada se u noći s nedjelje na ponedjeljak u 3:40 vraćao kući, a ispred ulaza su ga dočekale dvije osobe u automobilu sa zatamnjenim staklima nizozemskih registarskih oznaka i u njega ispalili više metaka. Jedan od metaka ga je pogodio u vrat, piše Bild.

Napadači su pobjegli, a Ayadi su u pomoć pritrčali zaposlenici hotela koji se nalazi preko puta njegove zgrade. Brzo je stigla i policija koja je utvrdila kako su u Ayadu ispaljena tri okvira municije. Boksač je hitno prevezen u bolnicu i odmah operiran, ali i dalje je u kritičnom stanju. Njemački mediji pretpostavljaju kako se radilo o mafijaškom obračunu jer je Ayada često viđen u društvu pripadnika jednog od vodećih mafijaških klanova u Berlinu.

Ayada je posljednju borbu odradio prije tri godine kada je savladao Slavišu Simeunovića jednoglasnom odlukom sudaca.Borio se u supersrednjoj kategoriji i u devet borbi imao isto toliko pobjeda.

Kopirati
Drag cursor here to close