Bivši europski prvak

Nakon tučnjave boksač pucao ispred restorana

Navodno je incident u restoranu počeo kada je Ivanov zatražio cigaretu od nekih posjetitelja, što je dovelo do sukoba. Usprkos naporima osoblja restorana i osiguranja da prekinu tuču, Ivanov je uspio da izvuče pištolj i opali.
Sport / Ostali sportovi | 06. 11. 2023. u 10:41 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Osoba koja je u ranim jutarnjim satima pucala iz pištolja u blizini restorana u Moskvi je bivši europski prvak u boksu, Nikita Ivanov. Prema informacijama koje dolaze iz Moskve, Nikita je otvorio vatru iz pištolja i pritom ozlijedio četiri osobe. Srećom u nesreći u svom pištolju Ivanov je imao gumene metke.

"Identificirana je osoba koja je pucala iz pištolja u blizini restorana u Moskvi. Riječ je o 37-godišnjem Nikiti Ivanovu, europskom boksačkom prvaku", poručili su iz tamošnje policije, dodavši kako Ivanovu ovo nije prvi nasilni incident.

Navodno je incident u restoranu počeo kada je Ivanov zatražio cigaretu od nekih posjetitelja, što je dovelo do sukoba. Usprkos naporima osoblja restorana i osiguranja da prekinu tuču, Ivanov je uspeo da izvuče pištolj i opali. Četiri osobe su povrijeđene, od kojih su tri zaposlene u restoranu.

Tako je prije tri godine Ivanov prebio kolegu boksača Bassira Mirsiyabova koji je potom prevezen u bolnicu s teškim ozljedama. Izuzev toga, evidentirano je kako je Ivanov u više navrata kršio pravila ponašanja 2021. godine tijekom lockdowna zbog pandemije koronavirusa.

Ivanov se inače boksom bavi od svoje desete godine života, a tijekom karijere osvojio je brojna odličja. Najznačajnije su srebro na Europskom prvenstvu 2011. godine, te zlato dvije godine kasnije.

Kopirati
Drag cursor here to close