Imao je samo 33 godine

NFL u šoku, preminuo Demaryius Thomas

Nekadašnji wide receiver Denver Broncosa, New England Patriotsa i NY Jetsa, Demaryius Thomas, preminuo je u svom domu, policija zasad navodi kako je razlog medicinske prirode.
Sport / Ostali sportovi | 10. 12. 2021. u 10:37 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nekadašnji wide receiver Denver Broncosa, New England Patriotsa i NY Jetsa, Demaryius Thomas, preminuo je u svom domu, policija zasad navodi kako je razlog medicinske prirode.

Thomas je, inače, bio jedan od najpouzdanijih hvatača legendarnog Paytona Manninga i pomogao mu je osvojiti njegov zadnji Super Bowl u karijeri 2015. godine. U Denveru je igrao osam sezona i drugi najuspješniji je krilni hvatač u povijesti te franšize po pretrčanim jardima i uhvaćenim polaganjima, a s Manningom je bio toliko vezan da ga je legendarni Sheriff spomenuo u svojem oproštajnom govoru na kraju svoje velike karijere.

"Slomljeni smo, potpuno smo slomljeni zbog iznenadne, tragične smrti Demaryiusa Thomasa", rekli su Broncosi u priopćenju u petak rano ujutro.

"D.T.-a je voljela cijeli naša momčad, kompletna organizacija, njegovi suigrači i treneri, te naši navijači. Demaryiusova poniznost, toplina, ljubaznost i zarazni osmijeh uvijek će se sjećati onih koji su ga poznavali i voljeli."

Quarterback Peyton Manning, koji je igrao s Thomasom četiri sezone, također je objavio priopćenje rano u petak.

"DT je bio bolja osoba nego što je bio igrač, a bio je i igrač za Hall of Fame", rekao je Manning. "To vam govori koliko je bio dobra osoba. Tretirao je moju djecu kao da su njegova. Bio je tu na dobrotvornoj akciji svakog suigrača... Apsolutno sam uništen."

Thomas je tijekom karijere igrao deset sezona za Broncose, Houston Texanse i Jetse i završio sa 724 hvatanja za 9.763 yarda i 63 touchdowna.

Kopirati
Drag cursor here to close