Kontroverzni Brown u svom stilu

Napustio teren usred utakmice

Navodno je Brown još ranije obavijestio Ariensa kako nije dovoljno zdrav za ovu utakmicu, međutim Ariens tvrdi kako su oni razgovarali uz teren, nakon što je Brown digao sidro.
Sport / Ostali sportovi | 04. 01. 2022. u 00:15 Feđa Ibrulj

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ako se za nekog igrača može reći da je kontroverzan, onda je to definitivno Antonio Brown wide receiver Tamp Bay Buccaneersa. Mogli bismo reći bivši igrač Tampe. Bolji poznavatelji NFL znaju što je sve ovaj čovjek uradio u svojoj karijeri. Još kao igrač Pittsburgh Steelersa znao je bacati namještaj s 14-tog kata kada je zamalo ozlijedio bebu od nepune dvije godine.

Nakon toga ga je bivša trenerica tužila za napastovanje u tri navrata. Britney Taylor, bivša fizioterapeutkinja Steelersa s kojom se Brown poznaje još iz studentskih dana, podigla je optužnicu protiv njega navodeći da ju je dvaput seksualno napastovao i jednom silovao.

Kasnije je hapšen za provalu. Samo u Buccaneersima je bio suspendiran zbog kršenja covid-protokola, lažna potvrda o cijepljenju, covid protokol zbog pozitivnog testa. Sada je otišao i korak dalje, pa je odbio ući u igru, kada je to zatražio trener Bruce Arians.

Aktualni prvaci su imali problema sa slabim NY Jetsima koji su vodili 24:10 u trećoj četvrtini, kada je ga Bruce pozvao u igru. Jednom, pa drugi put, nakon čega je došlo do rasprave između trenera i igrača, a Arians mu je jednostavno rekao da se makne s klupe. Brown je to i učinio te je usred igre skinuo sa sebe svu igračku opremu i bacio je u publiku, nakon čega je uz pozdrav protivničkim navijačima napustio teren i otrčao u svlačionicu.

Video: Trenutak kada Brown napušta teren 

Navodno je Brown još ranije obavijestio Ariensa kako nije dovoljno zdrav za ovu utakmicu, međutim Ariens tvrdi kako su oni razgovarali uz teren, nakon što je Brown digao sidro.

"Bilo je prilično očito što se dogodilo. Napustio je teren i to je bilo to. Nadam se da će Brown dobiti pomoć ako je zatraži. Moram priznati da mi je bilo teško jer mi je stalo do njega. On više nije član naše momčadi. Time završavam ovu priču, radije bih sad govorio o igračima koji su bili na terenu i došli do ove pobjede”, rekao je Arians, čija je momčad do kraja susreta preokrenula rezultat u svoju korist i slavila sa 28:24.

Brown je jeda od onih igrača koji je imao teško djetinjstvo. Odrastao je u sjevernom dijelu Miamija, gdje je svjedočio pljačkama i oružanim sukobima. Svi njegovi prijatelji s vremenom su se pridružili bandama, a kako je sam jednom rekao "svaka zabava na kojoj je bio završila bi pucnjavom".

Ostaje pitanje kakva će njegova reakcija biti nakon svega što se izdešavalo u posljednjoj utakmici.

Kopirati
Drag cursor here to close