Dobre vijesti

Nadalov liječnik: Rafael se vraća!

Ugledni liječnik priznaje kako je Nadal vjerojatno napravio veliku grešku jer je pogoršao ozljedu pokušavajući igrati u bolovima prije nego što je napokon priznao i otišao pod nož.
Sport / Ostali sportovi | 10. 10. 2023. u 17:21 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Rafael Nadal se skoro devet mjeseci nalazi izvan stroja zbog neugodne ozljede koljena, a ako je suditi prema najavama liječnika uskoro bi Španjolca ponovno mogli gledati na teniskim terenima.

S obzirom na to da je Nadal povećao intenzitet treninga, njegov je liječnik podijelio novu opservaciju četiri mjeseca nakon operacije.

Dugogodišnji privatni liječnik Rafaela Nadala objavio je novi izvještaj o njegovom oporavku od povrede.

"Nadal je mentalno jak. Pokazao je to u cijeloj svojoj dosadašnjoj karijeri. To je zasigurno jedna od njegovih velikih prednosti. Kada imate takvu ozljedu, borite se i onda vidite da ne možete, morate na operaciju… To je jako teška situacija.

Morate da mu pomognete. On poznaje ovaj proces i želi opet da igra. Čini sve što je u moguće da bi se to dogodilo. Dva puta se već vraćao, vratit će se još jednom, budite sigurni" rekao je Ruiz-Cotorro za španjolsku IB3 TV.

Ugledni liječnik priznaje kako je Nadal vjerovatno napravio veliku grešku jer je pogoršao ozljedu pokušavajući igrati u bolovima prije nego što je napokon priznao i otišao pod nož.

Posljednji je meč odigrao u siječnju ove godine na Australian Openu nakon čega se povukao, a trenutno na ATP listi zauzima 240. poziciju.

Kopirati
Drag cursor here to close