Uvod u Ryder Cup

Đoković pobjeđuje i na golf terenu

"Nisam imao priliku previše trenirati u današnje vrijeme, ali sam pogodio dobar početni udarac koji je stvarno smirio živce i uspio sam odigrati nekoliko dobrih rupa", rekao je Đoković na kraju meča.
Sport / Ostali sportovi | 28. 09. 2023. u 10:35 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Italija je domaćin 44. izdanja Ryder Cupa, Marco Simone Golf and Country Club će biti mjesto sraza još jednog okršaja najboljih golfera Europe i SAD. Organizatori su ozbiljno pristupili organizaciji ovog velikog događaja, odlučili su na neki svoj način najaviti duel koji počinje sutra.

Na jednom mjestu uspjeli su okupiti velike zvijezde svjetskog sporta koje su nastupile u All Star susretu. Tako su se na jednom mjestu našli tenisa Novak Đoković, bivši nogometaši Andriy Shevchenko, Gareth Bale, holivudska zvijezda Kathryn Newton, vozač Formule 1 Carlos Sainz, Victor Cruz bivši igrač američkog fudbala, domaći profi surfer Leonardo Fioravanti, te Garrett Hilbert iz Dude Perfecta

Video: All Star Match Ryder Cup 

Zvijezde su ble raspoređene u dvije ekipe, nazvane po dvjema legendarnim figurama u povijesti Ryder Cupa – Colinu Montgomerieju i Coreyu Pavinu. Tu su još bila i dva golfera s invaliditetom Kipp Popert iz Engleske i Tommaso Perrino iz Italije. U Montyjevom timu su zaigrali Colin Montgomerie - Bale, Hilbert - Fioravanti, Đoković - Popert, dok je ostatak zvijezda bio na drugoj strani kod Coreya Pavina.

Video: All Star Match Ryder Cup 

Đoković i Popert su savladali Sainza i Perrina 3:1. Okršaj Kathryn Newton/Victor Cruz - Hilbert/Fioravanti je završio bez pobjednika 2:2, dok su provjereni majstori golfa Colin Montgomerie i Gareth Bale nadigrali kombinaciju Shevchenko/Pavin 2:1, za ukupno slavlje Đokovića i društva 7:4.

"Moj partner Kip je zaista igrao sjajno. Tako je talentiran igrač i tako inspirativan. Sve u svemu, zadovoljan sam kako sam igrao. Nisam imao priliku previše trenirati u današnje vrijeme, ali sam pogodio dobar početni udarac koji je stvarno smirio živce i uspio sam odigrati nekoliko dobrih rupa. Publika je bila nevjerojatna i bilo je to zaista zabavno iskustvo" rekao je Novak nakon nastupa. Prisutne je Novak prije svega iznenadio s nekoliko sjajnih udaraca, kao što recimo bio onaj na rupi 16.

Video: All Star Match Ryder Cup 
Kopirati
Drag cursor here to close