Rafa se sprema za nastup

Nadal: Ne znam što će se događati naredna tri tjedna

"Situacija nije bila najbolja proteklog tjedna. Da nije turnir u Madridu vjerojatno ne bih niti igrao. Međutim, tu je puno emocija. Cilj je biti na terenu i uživati što je duže moguće.", poručio je Nadal.
Sport / Ostali sportovi | 25. 04. 2024. u 09:29 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nadal je u Barceloni odigrao dva meča, ali ako je za utjehu njegovim fanovima, nakon duže vremena, dva cijela. Nije izgledao najbolje na terenu, ali barem nije predao. Sada je u Madridu, gdje publika očekuje njegov nastup. Puno je upitnika u zraku.

Nitko nije siguran što će se dogoditi. Vjerojatno ni sam Nadal. Još ranije je Rafa najavio da će nastupati na Laver Cupu od 20. do 22. rujna u Berlinu, ali mnoge više interesira ono što se događa u Madridu, što bi trebalo da se desi na Roland Garrosu ili Olimpijskim igrama.

"Situacija nije bila najbolja proteklog tjedna. Da nije turnir u Madridu vjerojatno ne bih niti igrao. Međutim, tu je puno emocija. Cilj je biti na terenu i uživati što je duže moguće. Ne znam što će se događati naredna tri tjedna. Nastavit ću da se borim i da radim stvari koje mislim da treba da uradim da bih igrao u Parizu. A ako je moguće, onda je moguće. Ako ne, onda ne. Da je Roland Garros sutra, ne bih igrao. Ako ne igram Roland Garros, to ne znači da je sve gotovo. Postoje Olimpijske igre, postoje različiti formati u kojima se može igrati", rekao je Rafa.

Kopirati
Drag cursor here to close