Rafa o bizarnoj ozljedi

Nadal: Imam osjećaj da mi je nos sve veći

"Kao da nisam bio prisutan. Ne znam, ne izgleda mi kao da je slomljeno, ali nisam siguran. Ne znam, ali imam osjećaj kao da mi je nos sve veći. Bilo je malo šokantno, ali možda sam i zaslužio jer sam igrao tako loše", našalio se Nadal na svoj račun.
Sport / Ostali sportovi | 02. 09. 2022. u 16:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Rafael Nadal je prošao dva kola US Opena, ali nije briljiro. Dva puta u četiri seta uz dosta problema, iako protivnici nisu bili previše opasni. Kada je u pitanja uvijek je nekako sve otvoreno. Koliko može, koliko ima problema sa ozljedama. Nakon pobjede nad Fogninijem, Nadal je pričao o meču, ali i jednom detalju koji je obilježio isti, koji je u jednu ruku bizaran. I koji je opet mogao biti neugodan. Znate, naravno, mislimo o udarcu reketom u nos.

"Nema potrebe da idemo u tom pravcu i da pravimo od toga priču. Samo je bio jak udarac. Prvo sam pomsilio da sam slomio nos i malo sam bio u šoku. Bilo je prilično bolno. Ne znam kako to da kažem na engleskom, ali kao da nisam osjećao glavu na momenat. Kao da nisam bio prisutan. Ne znam, ne izgleda mi kao da je slomljeno, ali nisam siguran. Ne znam, ali imam osjećaj kao da mi je nos sve veći. Bilo je malo šokantno, ali možda sam i zaslužio jer sam igrao tako loše", našalio se Nadal na svoj račun.

 

Kopirati
Drag cursor here to close