Nakon tri godine

Nadal će igrati Wimbledon

"Uzbuđen sam, tri godine nisam igrao na Wimbledonu. Ne znam što će se dogoditi tijekom idućih pet dana. Oprezan sam, no nadu mi daje ono što se dosad dogodilo" kaže Nadal koji se dotakao i trenutačne terapije.
Sport / Ostali sportovi | 18. 06. 2022. u 11:26 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Rafael Nadal će igrati Wimbledon.Nakon što je ove godine osvojio i Australian Open i Roland Garros, Nadal, koji je početkom ovog mjeseca napunio 36 godina, rekao je na konferenciji za novinare da su mu se bolovi u ozlijeđenom stopalu povukli i da će u ponedjeljak otputovati u London kako bi započeo pripreme za turnir. Nadal je osvojio dva Grand Slam turnira ove sezone i tko zna, mogao bi uzeti i Wimbledon iako je tamo posljednji put slavio 2010. godine. A onda bi naravno došao u situaciju da uzme četiri velika. Međutim, kada je u pitanju Nadal teško je nešto najaviti toliko unaprijed. Za sada je on fokusiran na Wimbledon.

"Plan je u ponedjeljak otputovati u London. Ako otputujem, to znači da planiram igrati. Trenirat ću tjedan dana. Bol u stopalu je manja, ali zbog tretmana se događaju čudne stvari, ponekad mi noga zaspe.Sretan sam, na dnevnoj bazi trpim manju bol. Moram pričekati i vidjeti kako će se stvari razvijati idućih tjedana.Uzbuđen sam, tri godine nisam igrao na Wimbledonu. Ne znam što će se dogoditi tijekom idućih pet dana. Oprezan sam, no nadu mi daje ono što se dosad dogodilo" kaže Nadal koji se dotakao i trenutačne terapije.

"Primijete se promjene zbog tretmana, pomalo čudni osjećaji. Ponekad jedan dio stopala zaspe, ponekad drugi. Čini se da je to normalno. Sretan sam. Osjetio sam bol, ali drugačiju nego ranije, što je za mene napredak."

Kopirati
Drag cursor here to close