Muku muči Rafa naš

Nadal odradio prvi trening na travi, ali Wimbledon i dalje upitan

''Tek nakon više odrađenih treninga, koji će se vremenom pojačavati, znat ću mogu li igrati u Wimbledonu'', rekao je Nadal.
Sport / Ostali sportovi | 14. 06. 2022. u 12:52 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Tijekom ponedjeljka španjolski tenisač Rafael Nadal odradio je prve, lakše treninge na travnatoj podlozi nakon što je osvojio Roland Garros i time došao do 22. Grand Slam titule u karijeri, javlja francuska agencija AFP.

Zbog lošeg stanja njegovog stopala i dalje je neizvjesno hoće li Nadal nastupiti na skorašnjem Wimbledonu koji počinje 27. lipnja. Podsjetimo kako je Španjolac tijekom karijere dva puta slavio u All England Clubu, 2008. i 2010. godine.

''U ovom trenutku je Wimbledon prioritet. Grand Slam turniri su uvijek prioritet, ali tijelo će mi dati odgovor idem li u London ili ne'', rekao je Nadal koji će u idućim danima pojačavati intenzitet treninga na travi nakon čega će i vidjeti reakciju stopala, piše Hina.

''Tek nakon više odrađenih treninga, koji će se vremenom pojačavati, znat ću mogu li igrati u Wimbledonu'', rekao je Nadal.

Inače, nakon osvajanja Roland Garrosa Nadal je u Barceloni provodio vrijeme na tretmanima koji su služili za smanjenje bolova u stopalu.

Kopirati
Drag cursor here to close