Jednostavno nestao iz stana

Mrtav pronađen bivši igrač ragbija 14 mjeseci nakon što je nestao

Članovi njegove obitelji su razgovarali s Brynom 3. siječnja, devet dana prije nego su kontaktirali policiju jer se ispostavilo da je stan u kojem živi prazan.
Sport / Ostali sportovi | 20. 03. 2023. u 23:20 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Bryn Hargreaves je imao 26 godina kada se odlučio povući. Jer je bio razočaran. Počeo je u Wiganu, nastavio u St Helensu, završio je karijeru u Bradfordu Bullsima.

"Kada je financijska kriza u Bradfordu postala očita, rečeno nam je da se pripremimo na najgore - da možda nećemo imati posao. Mi smo komadi mesa na kraju dana i ne tretiraju nas s previše poštovanja. Imam užasan osjećaj da je ovo vrh ledenog brijega u rugby ligi. Netko mora odgovarati za ovo što se događa, govorio je tada Bryn. Onda je odlučio preseliti se u SAD kako bi radio u industriji nafte i plina.

Prošle godine u siječnju, prijavljen je njegov nestanak, jer se nije pojavio na poslu, u Pittsburghu. Članovi njegove obitelji su razgovarali s Brynom 3. siječnja, devet dana prije nego su kontaktirali policiju jer se ispostavilo da je stan u kojem živi prazan. Nakon toga je krenula potraga, pojedini članovi obitelji su se preselili u SAD kako bi pomogli u potrazi, ali rezultata nije bilo. Kako policija nije uspjela ništa otkriti, tako su Brynova braća potražila pomoć privatnih istražitelja. Njegov brat Gareth je tvrdio tijekom potrage kako je zatekao otvorena vrata stana i upaljen tuš. Sedam dugih tjedana je trajala potraga ali bez rezultata. Nažalost, više od godinu dana nakon što je nestao, tijelo Bryna Hargreavesa je pronađeno.

Njegov stariji brat Gareth Hargreaves objavio je smrt bivšeg igrača na Facebooku 14 mjeseci nakon što je posljednji put viđen.

"Počivao u miru Bryn Hargreaves" započela je objava.

"S nevjerojatnom tugom mogu potvrditi da smo nakon 14 mjeseci konačno pronašli Bryna. Još uvijek ne znamo uzrok smrti niti što se zapravo dogodilo 3.1.22. Hvala svima koji su pomogli u potrazi. Cijenili bismo malo prostora i obavijestit ćemo vas o daljnjim informacijama.

Bilo je više pokušaja da se gospodinu Hargreavesu uđe u trag tijekom prošle godine, ali su bili neuspješni. Njegova obitelj postavila je GoFundMe stranicu u pokušaju prikupljanja sredstava za privatnog detektiva koji bi preuzeo ulogu da ga pronađe.

"Bryn je imao problema s mentalnim zdravljem i jako ga je boljelo u leđima zbog prometne nesreće iz prosinca 2021. godine. Također je bio daleko od svoje obitelji za Božić. Najvjerojatniji scenariji bili su da je odlučio nauditi sam sebi ili je odlučio nakratko nestati i vratiti se" prenosi Independent.

Kopirati
Drag cursor here to close