Klaudia Marić, Boris Knezović i Teo Jergović

Mostarski treneri stekli licence za 2024. godinu

Mostarski Taekwondo klub Cro Star nazočio je ovom seminaru, a licence su stekli treneri Klaudia Marić, Boris Knezović i Teo Jergović.
Sport / Ostali sportovi | 16. 12. 2023. u 21:14 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Seminar za trenere održan je u subotu u Sarajevu u organizaciji Taekwondo saveza Bosne i Hercegovine kako bi stekli licence za 2024. godinu.

Mostarski Taekwondo klub Cro Star nazočio je ovom seminaru, a licence su stekli treneri Klaudia Marić, Boris Knezović i Teo Jergović.

Prvi dio seminara bio je posvećen promociji prvog taekwondo udžbenika na ovim prostorima. Knjigu pod nazivom "Taekwondo – Izvor životnih vrijednosti" napisao je prof. Safet Kapo, a poglavlja pokrivaju korejsku povijest, filozofiju taekwondoa, osnovnu metodiku treninga, analizu taekwondo sporta i još mnogo toga.

Profesor Almir Maljević govorio je o tome što je potrebno za vrhunski rezultat. Bilo je riječi o piramidi optimalnih performansi, što sve treba imati jedan vrhunski sportaš, koliko su važne analize i testiranja...

Profesor Tomislav Cvitanušić držao je predavanje pod nazivom "Kako doći na najviše vrhove".

Predavanje se osvrnulo na motivaciju, na pozitivne navike koje ljudi, pogotovo sportaši, trebaju njegovati u svojim životima, koje su to loše navike i što bi sve trebalo promijeniti.

Potom je uslijedilo predavanje o natjecateljskim pravilima te praktični dio.

Seminar se održao u hotelu Hollywood a trajao je od 9:00 do 18:00 sati.

Kopirati
Drag cursor here to close