Vještine za cijeli život!

Za sve ljubitelje Taekwondoa u Mostar dolazi jedna nova ''poslastica''

Sport / Ostali sportovi | 29. 11. 2023. u 08:33 Promotivni članak

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Naime, Marusic Taekwondo Academy otvara svoja vrata 01.12.2023. godine na adresi Biskupa Čule b.b. Mostar (preko puta Spajalice, ispod Ketty pets shopa). Moderno opremljena dvorana i namjenski uređena za treninge taekwondoa i ostalih pratećih posebnih treninga.

Posjetite nas za vrijeme dana otvorenih vrata od 01. 12. do 07.12. 2023. godine kada možete doći i pogledati, oprobati i razgovarati sa stručnim trenerima.

Naši treneri taekwondo akademije su Dora i David Marušić, sestra i brat koji se taekwondoom bave 15 godina. Iza sebe imaju mnoge zapažene uspjehe, oko 200 medalja s međunarodnih natjecanja, kadetski, juniorski i seniorski prvaci države, balkanski prvaci. Više puta proglašavani najboljim borcima na državnim prvenstvima u juniorima i kasnije u seniorima. Dugogodišnji članovi reprezentacije u juniorima i seniorima, s kojim su nastupali na europskim i međunarodnim turnirima.

U svojim uspjesima značajno mjesto zauzima 2. mjesto na Europskom klupskom prvenstvu 2020. godine i Europskim sveučilišnim igrama 2022., prvaci Balkana u 2022. godini u uzrastima seniora.

Foto: PR / Marusic Taekwondo Academy

Taekwondo umjetnost je izgrađena na samodisciplini. Marusic Taekwondo Academy pomoći će vam da postignete svoje ciljeve, naučit će vas marljivom radu i usvojit ćete vještine koje će vam trajati cijeli život. Bilo da se radi o klanjanju trenerima, višim zvanjima pojaseva, protivnicima ili ponašanju na satu, poštovanje je u srcu borilačkih vještina.

U svojoj ponudi će imati Taekwondo vrtić koji prima djecu najmlađeg uzrasta 3 do 7 godine, zatim Taekwondo škola 1 je program kroz koji djeca od 7 do 13 godina usvajaju vještine sportske borbe, samoobrane i forme, te Taekwondo škola 2 je program za djecu od 13 do 18 godina je grupa gdje se uz sve komponente razvoja kondicijskih sposobnosti i motoričkih vještina sadržaj treninga bazira na učenju osnovnih i naprednih taekwondo vještina koja kasnije predstavljaju kroz natjecanja i polaganja pojaseva te se pripremaju za ozbiljnije natjecateljske treninge .

To nije sve, tu je i TAEfitBODY za starije od 18 godina je grupa koja se namijenjena za vježbače koji se ne žele okusiti u natjecateljskom taekwondou već se žele baviti rekreacijom, bivše taekwondo sportaše koji se više ne natječu, zaljubljenike adrenalina i onih koji žele naučiti malo više o samoobrani i pravilnim udarcima, te otkriti odličan ispušni ventil sa super ekipom.

Program za ovu grupu je osmišljen i jedinstven, jer osim elemenata iz taekwondoa uključivat će i box, tehnike samoobrane, kao i funkcionalni kondicijski i bodyweight trening sa i bez rekvizita.

Stoga, nemojte razmisljati nego nas posjetite od 01.12.2023. godine na adresi Biskupa Čule b.b. Mostar (preko puta Spajalice, ispod Ketty pets shopa) i uvjerite se sami zašto je Marusic Taekwondo Academy pravi izbor za Vas.

Kopirati
Drag cursor here to close