Nakon oborenog rekorda

Mostarski Rotarijanci uručili donaciju talentiranoj plivačici Lani Pudar

Rotary klub će dalje nastaviti pratiti uspjehe mladih ljudi
Sport / Ostali sportovi | 16. 11. 2020. u 13:33 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Danas su mostarski Rotarijanci uručili donaciju u obliku financijske podrške mladoj talentiranoj  plivačici Lani Pudar iz Mostara za njene dosadašnje postignute izvanredne rezultate u ovom sportu.

Povod za ovu donaciju bio je fantastičan rezultat Lane Pudar na plivačkom mitingu u Zagrebu u disciplini leptir na 100 metara s vremenom 57,86, čime je oborila rekord mitinga u Zagrebu star 48 godina.

''Klub će dalje nastaviti pratiti uspjehe mladih ljudi našeg grada i pomagati prema svojim mogućnostima, kako oni bi mogli razvijati svoj talent u lokalnoj ili nekoj drugoj sredini izvan naše zemlje korištenjem prilika koje pruža Rotary kao svjetska organizacija'', poručio je aktuelni predsjednik Rotary kluba Mostar, Zlatan Buljko prilikom uručenja donacije.

Poznato je da je Rotary svjetska organizacija osoba iz stručnog i poslovnog života koje se posvećuju humanim ciljevima, cijene i unaprjeđuju visoka etička načela u poslovnom i privatnom životu, šire dobru volju i razumijevanje u svijetu.

Mostarski Rotary klub njeguje  te ideale i teži da se njegovi članovi što više uključe i osiguraju projekte koji su najvećim dijelom posvećeni mladim ljudima, kao i mladima u stanju potrebe. Za ove svoje ideje  Rotary klub Mostar gaji prijateljske odnose i s drugim  klubovima izvan granica naše zemlje, a u proteklim godinama to su bili klubovi iz  SAD, Hrvatske, Italije, Austrije, Norveške, Švedske itd.   

Kopirati
Drag cursor here to close