Muay thai

Hunter vratio duh tajlandskog boksa u Mostar

Tri borca iz mostarskog kluba tajlandskog boksa Hunter, nastupili su u Zadru na prvenstvu Hrvatske
Sport / Ostali sportovi | 26. 10. 2020. u 11:22 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U subotu 24.10.2020. održalo se u Zadru prvenstvo Hrvatske u tajlandskom boksu (Muay thai) u organizaciji Hrvatskog saveza tajlandskog boksa na čelu sa novim predsjednikom Marijom Franićem.

Prvenstvo se održalo u dvorani ŠC „Višnjik“ u kojoj je nastupilo oko 80 boraca iz 21 kluba među kojima i 3  borca iz mostarskog kluba tajlandskog boksa Hunter.

Prvo je nastupio mlađi senior Miro Crnjac u kategoriji -86 kilograma, a nakon njega seniori Marin Čarapina (kategorija -81 kg) i Mario Miletić (kategorija -91 kg). U neizvjesnim završnicama sva tri borca su se okitila zlatnim medaljama i na taj način nametnuli izborniku Ivanu Rudanu kao potencijalni kandidati za poziv u reprezentaciju Hrvatske.

Prvenstvo se održalo uz striktno pridržavanje epidemioloških mjera kako bi se sami sudionici prvenstva mogli zaštiti od epidemije COVID-19, te će savez zbog novonastale situacije na globalnom planu donijeti odluke o odlasku reprezentativaca na europska i svjetska natjecanja, poručili su iz Huntera.

Iz kluba tajlandskog boksa Hunter se zahvaljuju svima koji su pomogli u pripremama i realizaciji odlaska na prvenstvo te ovim putem pozivaju sve one koji su zainteresirani da dođu u klub i treniraju tajlandski boks kako profesionalno tako i u vidu rekreacije. Svi zainteresirani mogu dobiti iscrpnije informacije na web stranici kluba www.hunter.ba.

Kopirati
Drag cursor here to close