MTC Hunter Mostar

Nove medalje za tajlandske boksače iz Mostara

Prvenstvo se održalo u dvorani ŠC ''Višnjik'' u kojoj je nastupilo preko 100 boraca iz 26 klubova među kojima i 3 borca iz mostarskog kluba tajlandskog boksa Hunter.
Sport / Ostali sportovi | 20. 03. 2022. u 11:33 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U subotu 19.03.2022. održalo se u Zadru prvenstvo Hrvatske u tajlandskom boksu (Muay thai) u organizaciji Hrvatskog saveza tajlandskog boksa na čelu s novim predsjednikom Marijom Franićem.

Prvenstvo se održalo u dvorani ŠC ''Višnjik'' u kojoj je nastupilo preko 100 boraca iz 26 klubova među kojima i 3 borca iz mostarskog kluba tajlandskog boksa Hunter. Prvo su nastupili mlađi seniori Ronaldo Tadić u kategoriji do 81 kilograma i Marin Radat u kategoriji do 71 kilograma. Tadić je tom prilikom osvojio treće mjesto, dok je Radat uspio obraniti prošlogodišnji naslov iz Pule i ponovno osvojiti zlatnu medalju.

  / Prvenstvo Hrvatske u tajlandskom boksu

Nakon mlađih seniora nastupio je i seniorski dugogodišnji prvak Hrvatske u superteškoj kategoriji Petar Drežnjak koji je bez većih problema osvojio prvo mjesto. Nakon osvojenih prvih mjesta Drežnjak i Radat su dobili poziv u reprezentaciju od izbornika Ivana Rudana.

  / Prvenstvo Hrvatske u tajlandskom boksu

Savez je ove godine proslavio trideset godina postojanja i povodom toga nagradu za životno djelo dodijelio posthumno Branku Cikatiću koja je uručena njegovoj majci.

Prvenstvo se održalo uz striktno pridržavanje epidemioloških mjera kako bi se sami sudionici prvenstva mogli zaštiti od epidemije COVID-19, te će savez zbog novonastale situacije na globalnom planu donijeti odluke o odlasku reprezentativaca na europska i svjetska natjecanja.

Iz kluba tajlandskog boksa Hunter se zahvaljuju svima koji su pomogli u pripremama i realizaciji odlaska na prvenstvo te ovim putem pozivaju sve one koji su zainteresirani da dođu u klub i treniraju tajlandski boks kako profesionalno tako i u vidu rekreacije. Svi zainteresirani mogu dobiti iscrpnije informacije na web stranici kluba www.hunter.ba.

Kopirati
Drag cursor here to close