UFC

Miočić i Cormier po treći put?

Treća borba protiv Cormiera trenutno zvuči puno uzbudljivije i marketinški isplativije od sudara s Ngannouom
Sport / Ostali sportovi | 20. 09. 2019. u 17:29 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Predsjednik UFC-a Dana White potvrdio je kako se radi na trećoj borbi Stipe Miočića i Daniela Cormiera, odnosno da bi to trebao biti idući okršaj za UFC-ovu titulu teške kategorije, piše Fight Site

Dana White gostovao je u studiju Barstool Sportsa, gdje je komentirao trenutne aktualnosti u UFC-u. Pokraj uvijek zanimljivih tema poput Conora McGregora i Khabiba Nurmagomedova te nadolazeće borbe Natea Diaza i Jorgea Masvidala, predsjednik UFC-a bio je upitan o tome što će se iduće dogoditi u vrhu teške kategorije. Odnosno, koji revanš čeka Stipu Miočića, protiv Daniela Cormiera ili Francisa Ngannoua?

"Stipe se i dalje oporavlja od prošle borbe. Primio je puno udaraca i nosi podosta ožiljaka. Čekamo njegov potpuni oporavak, a onda ćemo krenuti dogovarati treću borbu protiv Cormiera. Sve će ovisiti o Stipinom zdravstvenom stanju", rekao je Dana White.

Nakon ovoga se da pretpostaviti kako je razgovarao s Danielom Cormierom te ga je odgovorio od umirovljenja. Kompetitivan kakav je, Cormier gotovo sigurno ne želi završiti karijeru s porazom i ovog puta bi on imao dodatnu motivaciju. Što se tiče Miočića, on nikad do sada nije birao protivnika pa neće niti ovaj put. Koga god mu UFC namijeni, on će to prihvatiti bez pogovora.

Treća borba protiv Cormiera trenutno zvuči puno uzbudljivije i marketinški isplativije od sudara s Ngannouom, kojeg je u prvoj njihovoj borbi u potpunosti izdominirao.

Nije poznato kad bi moglo doći do ove borbe, no gotovo je sigurno da to neće biti u ovoj godini. Najrealnije zvuči siječanj ili veljača, no UFC još nije krenuo javno iznositi planove za 2020. godinu, piše Fight Site

 

Kopirati
Drag cursor here to close