Uskoro revanš?

Miočić čeka Cormiera: Vratit ću pojas koji mi pripada!

Brock Lesnar je u mirovini, a pojas napada Stipe. Poruka je to Dane Whitea koji je najavio novi okršaj za pojas teške kategorije UFC-a, a o prilici za povratak pojasa protiv Cormiera progovorio je i Stipe Miočić
Sport / Ostali sportovi | 01. 05. 2019. u 20:51 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ja sam spreman, vratit ću ono što mi pripada, kratko je poručio Stipe Miočić za ESPN.

Ni Cormier, ni JDS, ni Ngannou - novi protivnik Daniela Cormiera je Stipe Miočić koji je dočekao svoju priliku za uzvrat nakon što mu je u srpnju prošle godine nokautom u prvoj rundi pojas oduzeo američki borac. Stipe se nije mirio s gubitkom pojasa, tražio priliku za uzvrat putem društvenih mreža, a izgledalo je kako je sve dalje od toga, piše 24sata.

DC je pobijedio Derricka Lewisa i obranio titulu prvaka te se verbalno obračunao sa Brockom Lesnarom koji je trebao biti njegov sljedeći protivnik. No, on je otišao u mirovinu i mjesto izazivača je ostalo prazno.

- Brock Lesnar (41) mi je rekao da je gotov. Odlazi u MMA mirovinu - napisao je UFC-ov čelnik Dana White na svom Twitteru pa potvrdio za ESPN.

MMA ekspert i novinar Ariel Helwani potvrdio je da je UFC krenuo u dogovaranje borbe između Daniela Cormiera i Stipe Miočića, a prema Helwanijevim informacijama trebali bi se boriti 17. kolovoza u Anaheimu gdje su rezervirali dvoranu, iako još nisu potvrdili priredbu, prenosi FightSite.

DC je više puta izjavio da će ako propadne borba s Lesnarom priliku dobiti Miočić, a sad je došlo i to vrijeme, piše 24sata.

Kopirati
Drag cursor here to close