Ugovor je problem

Miočić: Htio sam veliki boksački meč

"Da, definitivno sam pokušavao doći do velikog boksačkog meča. Jednostavno nije išlo. Nikako nismo mogli postići dogovor, da se tako izrazim. Kada ste pod ugovorom s UFC-om, teško je ići u bilo kojem drugom smjeru", kaže Stipe.
Sport / Ostali sportovi | 03. 10. 2023. u 09:09 Bljesak.info/Fightsite.hr

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Brojne je fanove razveselila vijest kada je Stipe Miočić ipak odlučio vratiti se u UFC-ov kavez i protiv Jona Jonesa pokušati izboriti još jedan pojas u teškoj kategoriji. Tome ćemo svjedočiti već idućega mjeseca na UFC 295 priredbi u New Yorku, a ovo će definitivno biti jedna od najboljih ove godine.

Dugo Stipe nije bilo u kavezu, a nije ga dugo bilo ni u medijima te se uopće nije znalo što se događa kod njega. Jučer je ekskluzivno za Bloody Elbow otkrio kako je pokušavao doći i do velikog boksačkog meča, no to mu, nažalost nije pošlo za rukom.

"Da, definitivno sam pokušavao doći do velikog boksačkog meča. Jednostavno nije išlo. Nikako nismo mogli postići dogovor, da se tako izrazim. Kada ste pod ugovorom s UFC-om, teško je ići u bilo kojem drugom smjeru. Još ste k tome MMA borac a ne boksač. Pokušavao sam, ali jednostavno nije išlo. Najgora stvar koji mi se mogla dogoditi jest da kažu ne", rekao je Stipe u spomenutom intervjuu.

Kopirati
Drag cursor here to close