UFC

DC: Strah me i pomisliti što će se dogoditi ako Jones izdominira Miočića

Miočić ima 40 godina, a zadnji se put borio prije dvije godine, u proljeće 2021.
Sport / Ostali sportovi | 13. 03. 2023. u 14:57 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Stipe Miočić borit će se protiv Jona Jonesa za titulu prvaka teške kategorije u UFC-u. Jones je dugo čekao svoju prvu borbu u toj kategoriji, no bio je izvrstan protiv Ciryla Ganea te završio meč za dvije minute. Svoja je razmišljanja o borbi Miočića i Jonesa podijelio nekadašnji Stipin protivnik Daniel Cormier.

"Jones može napraviti u parteru nešto što borci iz teške kategorije nikad nisu vidjeli. Ciryl Gane izgledao je šokirano, ali Stipe Miočić neće biti šokiran kad dođe u oktogon. Jones također neće biti šokiran jer se bori protiv najvećeg teškaša svih vremena. Jonesov debi je bio dobar koliko je mogao biti", rekao je Cormier.

"Za njega i njegov tim Stipe će biti puno teži protivnik. Ali dajte da vas ovo pitam. Ako Jones ispuni obećanje i izdominira Stipu, postoji li itko u teškoj kategoriji tko ga može izazvati? Plaši me ta pomisao", rekao je nekadašnji UFC-ov prvak u svom podcastu na YouTubeu.

Miočić ima 40 godina, a zadnji se put borio prije dvije godine, u proljeće 2021. Tad ga je pobijedio Francis Ngannou i uzeo mu titulu prvaka u teškoj kategoriji. Miočić bi se protiv Jonesa trebao boriti 8. srpnja ove godine, na eventu UFC 290.

Kopirati
Drag cursor here to close