Još jednom izborio polufinale

Medvedev : Neki igrač treba da umre ovdje...

"Bilo je brutalno. Za obojicu, zato jeste bilo uspona i padova kod obojice. U jednom trenutku, tamo negdje u završnici seta nisam uopće mogao vidjeti lopticu", pričao je Daniil.
Sport / Ostali sportovi | 06. 09. 2023. u 23:46 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

US Open je za Daniila Medvedeva sigurno najdraži turnir. Barem bi gledajući rezultate na Grand Slam turnirima trebao biti. Prvo je 2019. godine izgubio finale od Nadala, godinu poslije Thiem je bio bolji u polufinalu, nakon čega je nadigrao Novak u finalu.

U posljednjih pet godina, računajući ovu, Rus je četiri puta stigao najmanje do polufinala. Za novo je morao eliminirati kuma, Andreya Rubleva. U tri seta koja su izgledala kao da ih je pet. Jer se opet igralo na 34 stupnja, velika je bila vlažnost. Daniil je tražio dva puta medical time out. Trebao je pumpicu jer jednostavno nije imao zraka, kasnije je trebao i masažu.

Rubleva je puno toga propustio, strašno puno. U prvom setu je imao 3-0, u drugom 3-1, u trećem 4-2. Nakon svega, nije uspio uzeti niti seta.

"Bilo je brutalno. Za obojicu, zato jeste bilo uspona i padova kod obojice. U jednom trenutku, tamo negdje u završnici seta nisam uopće mogao vidjeti loptu. U jednom trenutku sam pomislio kako Andrey više ne može trčati, pa sam ga tjerao da radi još više, trči, ali je bio tu nije odustajao. Ovo su bili brutalni uvjeti, bilo je super teško ostvariti pobjedu", pričao je nakon meča Medvedev koji je u jednom trenutku uzimajući peškir onako u svom stilu prokomentirao:

"Neki igrač treba da umre ovdje pa će onda da vide"...

Kopirati
Drag cursor here to close