Teški uvjeti u New Yorku

Medvedev: Mislio sam u jednom trenutku odustati

"U jednom trenutku sam mislio da neću biti sposoban da igram dalje. Pogledao sam i njega, vidio da se i on muči. Rekao sam, u redu, idemo da igramo dalje. Mislim da je moj servis preokrenuo rezultat", mišljenja je Medvedev.
Sport / Ostali sportovi | 05. 09. 2023. u 09:59 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Daniil Medvedev je u četvrtfinalu US Opena. Izgubio je prvi set od de Minaura, ali se polako vratio i na kraju slavio u četiri seta. Taj drugi set je bio presudan. Rus je propuštao break lopte, čak pet u jednom gemu, drugom, ali je uspio uzeti servis protivniku za 6-4. Nakon toga je Medvedev uglavnom dominirao.

"Bili su jako teški uvjeti, možda najbrutalniji pod kojim sam igrao. Možda je slično jedino u Cincinnatiju. U jednom trenutku sam mislio da neću biti sposoban da igram dalje. Pogledao sam i njega, vidio da se i on muči. Rekao sam, u redu, idemo da igramo dalje. Mislim da je moj servis preokrenuo rezultat. Standardno, oporavit ću se uz dobar san. Morat ću da pijem dosta tečnosti. Teško je bilo obojici. Nikad ne znamo kako će biti. Pomislite biće dobro, a onda shvatite da su uvjeti teški. Bilo mi je teško u prvom setu, kasnije puno lakše", rekao je Medvedev koji je stalno u nekom konfliktu s publikom, na US Openu nekako posebno.

"Publika je uvijek bučna, čuje se između prvog i drugog servisa. Uvijek je sjajno igrati ovdje. Naravno, uvijek će biti tu neko tko se javi, tko nešto uzvikuje pred servis. Uvijek je lakše kada vas publika poštuje, nadam se da ćete biti uz mene u srijedu", zaključio je Medvedev.

Kopirati
Drag cursor here to close