Nakon finala

Medvedev: Protiv Novaka morate igrati najbolje što možete

"Kada igrate protiv Novaka jednostavno morate igrati najbolje što možete. I nadati se da on neće igrati svoj najbolji tenis, jer to je tenisač koji ima 22 Grand Slam naslova", kaže Novak.
Sport / Ostali sportovi | 03. 03. 2023. u 19:23 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Medvedev je u velikoj seriji. Nakon Rotterdama i Dohe došao je na korak do trećeg uzastopnog naslova. U Dubaiju je odigrao jedan od najboljih mečeva ove sezone. Neke poene posebno. Recimo onaj za meč loptu u drugom setu, između ostalih. Stajao je duboko iza osnovne crte, kako bi amortizirao servise Novaka Đokovića, u cijelom meču je napravio samo 12 neforsiranih pogrešaka. Puno manje od Novakovih 38.

"Kada igrate protiv Novaka jednostavno morate igrati najbolje što možete. I nadati se da on neće igrati svoj najbolji tenis, jer to je tenisač koji ima 22 Grand Slam naslova. Jer onda bez obzira koliko ste vi dobri, niste sigurni da ćete pobijediti. Danas sam uspio igrati na višoj razini od njega. U drugom setu nisam imao niti jednu break loptu, ali bilo je toliko gemova na 30:30. Ali uspio sam ostati pribran i sretan sam što sam sutra u finalu. Osjećam se sada dobro, loše sam bio pred meč. Uvijek kad igramo nas dvojica, isto je. Vidio sam da nije on bio sretan što se toliko znoji, nisam ni ja, ali bilo je tako za obojicu", rekao je nakon meča Medvedev.

Kopirati
Drag cursor here to close