Nakon incidenta s gledateljem u Montrealu

Medvedev: Neću dozvoliti da mi netko govori ružne stvari

"Neću dozvoliti da mi neko govori ružne stvari, neću ćutati i samo proći. Najviše me je iznervirao njegov otac. Kada sam prišao njegovom sinu, i otac je počeo da mi govori ružne stvari. Svoju djecu ću drugačije odgajati", naglašava Rus.
Sport / Ostali sportovi | 15. 08. 2022. u 13:37 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jedan od koji nikada ne miruju na Touru je definitivno Daniil Medvedev. Sjajan tenisač, kratkog fitilja. Često zna ući u sukob s publikom, svojim trenerom, sucem u stolici. I rijetko kada odustaje.
U Montreal je došao kao pobjednik turnira u Meksiku, ali se u Kanadi nije dugo zadržao. Poražen je u drugom kolu od Nicka Kyrgiosa, pa je po izlasku s terena ušao u raspravu s jednim gledateljem. Navodno je gledatelj prije izlaska Medvedeva na mjesto gdje se obično daju autogrami nakon meča dobacio u par navrata:

"Gubitniče"

Već tada je Rus ušao u raspravu sa gledateljem, ali je tek nekoliko dana kasnije pojasnio o čemu se radi.

"Nije važno da li je nakon meča, tijekom turnira, na ulici ili kod kuće – ako mi se neko ruga, odgovoriću. Prišao sam i pitao: "Koji je tvoj problem? Zašto si to rekao. Ne radi to". On je jedva govorio engleski. Ljudi okolo su tražili da se izvini, ali to nije važno", rekao je Medvedev i dodao:

"Neću dozvoliti da mi netko govori ružne stvari, neću ćutati i samo proći. Najviše me je iznervirao njegov otac. Kada sam prišao njegovom sinu, i otac je počeo da mi govori ružne stvari. Svoju djecu ću drugačije odgajati. Generalno, bio mi je ovo prvi put da sam tako nešto doživio u stvarnom životu – što si poznatiji, veća je vjerovatnoća da će se tako nešto desiti", dodao je Medvedev.

Video: Trenutak kada se dogodio incident 

.

Kopirati
Drag cursor here to close