Nakon poraza od Đokovića

Gojo: Rekao sam kako neću skinuti gaće

"Uoči meča sam odlučio kako ću dati sve od sebe, kako neću skinuti gaće, uzeti dva gema i otići kući. Dao sam što sam mogao" istaknuo je Gojo.
Sport / Ostali sportovi | 04. 09. 2023. u 10:12 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nije Borna Gojo uspio napraviti senzaciju i pobijediti Novaka Đokovića u osmini finala US Opena. Srpski tenisač je bio bolji s 3:0 u setovima (6-2, 7-5, 6-4), ali Hrvat nije bio nezadovoljan nakon poraza. Kako bi i bio kada je izgubio od najboljeg na svijetu, a prvi put je došao ovoliko daleko na jednom Grand Slamu.

"Da mi je ovo netko ponudio prije turnira, potpisao bih", jasno je Gojo artikulirao svoje stanje nakon poraza od Đokovića.

Velika pozornica i centralni teren je ostavio traga na njemu.

"Bilo je očigledno da sam se mučio u prvom setu. Izašao sam na centralni teren prvi put u karijeri, bez treninga, imao sam problema da vidim lopticu. U drugom sam imao 3:0. Ne kažem da bih osvojio set, nisam stigao do tie-breaka. Da jesam…

No, i bez osvojenog seta ili nečeg više. Gojo nije krio da je ispunio svoj san.

"Rekao sam sebi ‘O sra*e, prevelik je stadion. Odavno sam pričao prijateljima kako mi je san igrati noćni meč u New Yorku, to je jedna od stvari koja sam baš želio doživjeti. Stajao bih tamo sedam sati da sam mogao fizički, uživao sam u svemu, uživam i dalje. Uoči meča sam odlučio kako ću dati sve od sebe, kako neću skinuti gaće, uzeti dva gema i otići kući. Dao sam što sam mogao" istaknuo je Gojo. 

Kopirati
Drag cursor here to close