U igri su još Dimitrov i Wawrinka

Medvedev prošao u četiri, Alcaraz u tri

Lloyd Harris je prvo ispustio break prednosti, imao je i tri break za 5-3, ali je pao u tie breaku trećeg. Naredni protivnik je puno teži, kvalitetniji, Britanac Evans.
Sport / Ostali sportovi | 01. 09. 2023. u 09:26 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Daniil Medvedev i Carlos Alcaraz su izborili plasman u treće kolo US Opena. Morao je igrati četiri seta protiv Christophera O'Connella. Iako je mogao završiti posao u tri. Imao je 4-2 u trećem setu, pa onda 5-2 u tie breaku, ali je sve prosuo. Nekako u svom stilu. Međutim, već u četvrtom setu je opet bio pravi pa je završilo rezultatom 6-2, 6-2, 6-7(6), 6-2. U narednom kolu Medvedev će igrati protiv Sebastiana Baeza.

Za razliku od Medvedeva, Carlos Alcaraz je prošao u tri. Tek je bilo više uzbuđenja u trećem setu. Lloyd Harris je prvo ispustio break prednosti, imao je i tri break za 5-3, ali je pao u tie breaku trećeg. Naredni protivnik je puno teži, kvalitetniji, Britanac Evans.

"Igrali smo nekoliko puta. Veoma težak protivnik. Dobar servis i volej, dobro igra na mreži. Biće stvarno teško. Igraću najbolje što mogu. Moram jako dobro da reterniram ako želim da dobijem taj meč. Vidjet ćemo kako će to biti", rekao je Alcaraz.

Pored Medvedeva i Alcaraza u trećem kolu su provjerena imena Stan Wawrinka i Grigor Dimitrov. Dimitrov je eliminirao Andyja Murraya u tri seta, 6-3, 6-4, 6-1, dok je Wawrinka nadigrao Argentinca Etcheverryju 7-6(6), 6-7(7), 6-3, 6-2. Dimitrov ide na Zvereva, Wawrinka će igrati protiv Sinnera.

Kopirati
Drag cursor here to close