Pljuvao po gostima, prolijevao vino

Matthias Mayer napravio skandal u hotelu

Pozvana je i policija, a Mayer je nakon incidenta prebačen u bolnicu gdje bi trebao nastaviti primati liječničku pomoć.
Sport / Ostali sportovi | 20. 01. 2024. u 09:27 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Već godinama najveće utrke u Wengenu i Kitzbühelu dolaze jedna za drugom. Tako je i ovaj put. Petak i subota su rezervirani za utrke
spusta. U prvoj je slavio Cyprien Sarrazin, koji se tako iz jednog odličnog veleslaloma pretvorio u još boljeg spustaša.

Time je Francuska nakon 27 godina ponovno dobila pobjednika na Streifu, gdje je 1997. slavio Luc Alphand, čija se djeca danas natječu u utrkama za Svjetski kup. Pobjeda Sarrazina ostala je u sjeni incidenta koji se dogodio u hotelu austrijske reprezentacije. Za koji se pobrinuo Matthias Mayer, bivši skijaš, danas savjetnik austrijskih spustaša.

On je napravio pravi skandal na prijemu koji je organizirala guvernerka Donje Austrije. Kako navodi Kleine Zeitung, Mayer se popeo na stolicu, vikao, navodno i pljuvao po gostima, te prolijevao vino. U konačnici su ga svladali zaštitari, a prisutni liječnik austrijske reprezentacije dao mu je lijekove za smirenje. Pozvana je i policija, a Mayer je nakon incidenta prebačen u bolnicu gdje bi trebao nastaviti primati liječničku pomoć. Austrijski skijaški savez odmah je reagirao priopćenjem:

"Sa žaljenjem moramo konstatirati da Matthias Mayer još uvijek nije riješio zdravstvene probleme s kojima se bori već duže vrijeme. Kao skijaška obitelj, uvijek smo mu pružali potporu. Želimo mu sve najbolje i nadamo se da će se što prije vratiti svojoj strasti, skijanju. Nakon konzultacija s njegovom obitelji, molimo sve za poštovanje i razumijevanje jer ne možemo davati nikakve daljnje informacije", stoji u priopćenju.

Kopirati
Drag cursor here to close