Javio se iz bolnice

Aamodt Kilde: Sve je lakše uz Mikaelu Shiffrin

"Ovdje sam i o meni se brine jedna i jedina Mikaela Shiffrin. Pokrpan sam. Puno hvala na svim porukama. Zahvalan sam na svim riječima ljubavi i podrške", napisao je Norvežanin.
Sport / Ostali sportovi | 14. 01. 2024. u 11:56 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kako izgleda skijaš nakon teško pada u spustu pokaze su fotografije Norvežanina Aleksandera Aamodta Kildea koji je posljednja velika "žrtva" ove sezone u Svjetskom kupu. Kao što je poznato Aamodt Kilde je na kraju spusta na čuvenoj stazi Lauberhorn u Wengenu izletio i završio u zaštitnoj ogradi. Krv na stazi, uz neslužbene informacije o otvorenom prijelomu kosti desne noge definitivno nisu bile dobre vijesti. Ipak, dan kasnije je situacija je izgleda bolje. Možemo reći i puno bolje u odnosu na prve informacije.

Aleksander je iščašio rame i zadobio posjekotinu na listu. Nema prijeloma, ali ima puno modrica i ogrebotina. U dobrim je rukama u Bernu - izvijestio je Marc Jacob Strauss, liječnik norveške reprezentacije i dodao kako je Kilde u subotu operiran u Bernu.

U nedjelju prijepodne i sam Kilde se javio objavom na društvenim mrežama i priložio dvije fotografije iz bolničke sobe u društvu djevojke, velike Mikaele Shiffrin, koja je ovaj vikend odlučila propustiti tri ženske utrke u brzim disciplinama u Zauchenseeu.

"Ovdje sam i o meni se brine jedna i jedina Mikaela Shiffrin. Pokrpan sam. Puno hvala na svim porukama. Zahvalan sam na svim riječima ljubavi i podrške. Ovaj sport zna biti brutalan, ali ja ga i dalje volim", napisao je Norvežanin i dodao kako će se kasnije javiti sa širom objavom.

Kopirati
Drag cursor here to close