Još jedna titula s Promotionplayom

Majstorija Jakirovića, gol kroz noge

Jakirović je primio je loptu u 'mrtvom' uglu , a onda je sjajno opalio. Lopta je prošla prvo kroz noge Jerku Leki, a onda i kroz noge golmanu Joziću. Prije toga je njegov pokušaj iz kornera završio u bloku.
Sport / Ostali sportovi | 30. 12. 2021. u 00:44 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Promotionplay je momčad koja je u posljednjih desetak godina u Kutiji šibica po osvojila tri naslova kako u seniorskoj tako i u konkurenciji veterana. Novu treću titulu u veteranskoj konkurenciji Promotionplay-Domograd je uzeo pobjedom u finalu nad Senjak hotelima Matan s 4:1.

Finale veterana počelo je laganom dominacijom Senjak hotela Matan. 'Hotelijeri' su imali više loptu u nogama, dok je Promotionplay lukavo čekao odiuzimanje lopte i brzu tranziciju igre. Golova nije bilo sve do samog finiša prvog poluvremena. Tada je na scenu stupio sadašnji trener Zrinjskog, jedan od svakako iskusnijih kada je u pitanju Kutija, Sergej Jakirović. Sergej, čiji je otac također igrao na ovom turniru osamdesetih godina kao golman Mostarskih kiša, je ponudio pravu malu majstoriju.

Jakirović je primio je loptu u 'mrtvom' uglu , a onda je sjajno opalio. Lopta je prošla prvo kroz noge Jerku Leki, a onda i kroz noge golmanu Joziću. Prije toga je njegov pokušaj iz kornera završio u bloku. Svakako jedan od najboljih golova na turniru veterana.

Do kraja utakmice Mihael Mikić, Ante Tomić i Stjepan Poljak su kreirali sigurni trijumf Promotionplaya čiji je poraz ublažio Tomislav Martinac.

Video: SENJAK HOTELI MATAN - PROMOTIONPLAY-DOMOGRAD | FINALE, veterani

Gol Sergeja Jakirovića možete vidjeti na 33:55....

 

Kopirati
Drag cursor here to close