Završnica Kutije Šibica

Momčad "Krešimir Keta Bandić" u polufinalu, Sergej Jakirović u finalu

Već u prvoj seriji Marko Čolak je zaustavio šut Božidara Karamatića, dok je strijelac iz regularnog dijela susreta Rac pogodio stativu. Romano Vlaho i Ante Ćorluka su bili sigurni pa je "Ketina" momčad u polufinalu.
Sport / Ostali sportovi | 27. 12. 2021. u 01:48 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon osvojenog turnira u Mostaru, momčad Krešimir Keta Bandić svoju seriju nastavlja i u legendarnoj Kutiji Šibica. Hercegovački sastav se probio u polufinale nakon što je u četvrtfinalu savladao Big Bang Cammeo Team 3:2 boljim izvođenjem sedmeraca.

Mario Rac je pogodio vrlo lijepo u 12. minuti nakon slobodnog udarca za vodstvo Cammea 1:0, međutim u završnici prvog dijela
Vice Božić pogađa za 1:1, što je bio i konačan rezultat regularnih četrdeset minuta. Big Bang Cammeo je dobru podršku s tribina
ali se gosti nisu predavali. Prije sedmeraca je bilo prilika na jednog i drugoj strani, tresle su se stative, ali je ostalo 1:1.

Već u prvoj seriji Marko Čolak je zaustavio šut Božidara Karamatića, dok je strijelac iz regularnog dijela susreta Rac pogodio stativu.
Romano Vlaho i Ante Ćorluka su bili sigurni pa je "Ketina" momčad u polufinalu.

Pobjeda dobiva na težini kada se zna da je momčad "Krešimir Keta Bandić" u četvrtfinalu nastupila sa šest igrača i jednim golmanom. U polufinalu će sutra igrati protiv sastava Juicy Maraska. I Juicy se u polufinala našao nakon raspucavanja, jer je njihov duel protiv Biberon završio 0:0. Mario Jozić je obranio jedan sedmerac, onaj Duška Martinca dok je pored gola šutirao Ivan Gotovac. Tiho Novak Franko Jelovčić se izdvajaju kao najveće zvijezde Juicyja. Jozić na golu ima već 49 godina.

U drugom polufinalu se sastaju Poliklinika Milojević - Keraterm. Keraterm je eliminirao pobjednike iz 2019, momčad Dobermana 2:1 za koju su igrali Srđan Ivanković i Marijo Aladžić. Utakmica je u jednom trenutku bila prekinuta zbog ubacivanja različitih predmeta u teren. Inače, program na Božić je imao svoju uvertiru ispred dvorane, gdje je došlo do naguravanja policije i gledalaca koji nisu mogli ući u popularnu "Dvicu".

Svoju utakmicu momčad Krešimir Keta Bandić igra u srijedu s početkom u 18 sati i 30 minuta.

U finalu veteranskog turnira igrat će Promotionplay Domograd za koju nastupaju Ješe, Bisaku, Silvio Marić, Štrok, Franja i Sergej Jakirović. Njima će se suprotstaviti Senjak hoteli Matan s Jerkom Lekom i Slavenom Lalićem.

Kopirati
Drag cursor here to close