Keta Bandić osvojio Kutiju Šibica

Božinović najbolji igrač turnira: "Ovo je za Ketu i Mostar!"

Ekipa Krešimir Keta Bandić osvojila je 50. izdanje malonogometnog turnira "Kutija šibica" .
Sport / Nogomet | 29. 12. 2021. u 22:20 M.V. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Momčad iz Mostara osvojila je najslavniji malonogometni turnir s ovih prostora nakon što je u finalu u dvorani 2 Doma sportova pobijedila Polikliniku Milojević sa 4:3 boljim izvođenjem sedmeraca nakon što je susret završio bez golova.

Najboljim igračem turnira proglašen je sjajni Josip Božinović koji nije postigao gol u finalu, ali je u polufinalu ubilježio hat-trick, a u raspucavanjima je bio nepogrješiv.

"Svi smo sretni, nismo očekivali da možemo ići do kraja kako je išlo utakmicu po utakmicu. Vjerovali smo u to, danas smo bili u dosta podređenoj situaciji, nismo odigrali kako znamo, možda malo pritisak finala i trofeja. Na kraju lutrija penala koja je otišla na našu stranu. Drago mi je zbog ekipe, pokojnog Kete i treba ovo dobro proslaviti", rekao je Božinović za HRT te dodao:

"Znao sam što me čeka u finalu, znao sam da će me tući. Rekao sam si da budem miran i da ću dočekati svoju priliku, nažalost nije došla. Ipak, dočekali smo penale, nije bitno kako, bitno je da smo osvojili i da trofej ide u Mostar".

Hercegovački sastav skupio se u čast prijatelja, bivšeg golmana Širokog Briejga i Zrinjskog, koji je iznenada preminuo u ožujku 2019. od zastoja srca u 24. godini.

"Ovo je za Ketu, njegovu obitelj, njegove prijatelje i cijeli Mostar, baš mi je zbog toga drago. Zbog svega toga mi je izuzetno drago", zaključio je Božinović u izjavi za HRT.

 
Kopirati
Drag cursor here to close