Višestruki prvak

Lorens Listo novi predsjednik Kluba skakača u vodu "Mostari"

Ovu odluku jednoglasno je donio Upravnu odbor tog klub u gradu na Neretvi.
Sport / Ostali sportovi | 19. 05. 2021. u 14:09 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prvak tradicionalnih skokova sa Starog mosta u Mostaru s rekordnih 13 pobjeda Lorens Listo je novi predsjednik Kluba skakača u vodu Mostari.

Ovu odluku jednoglasno je donio Upravnu odbor tog klub u gradu na Neretvi.

"Meni je ovo kruna skakačke karijere, da postanem predsjednik kluba u kojem sam počeo skakati. Velika mi je čast, ali isto tako i odgovornost jer je puno teži zadatak voditi čitav klub i organizirati sve zajedno s Upravnim odborom, nego što mi je bilo skakati. Prije sam se brinuo samo za sebe a sada treba da brinem za sve skakače i aktivnosti koje kluba radi", kazao je Listo za Klix.ba.

Tako je on već krenuo u organizaciju tradicionalnih skokova sa Starog mosta u Mostaru koji će se ove godine održati 25. srpnja s početkom u 16:00 sati.

"Skokovi sa Starog mosta su veliki događaj za Mostar i čitavu BiH , ali i regiju, jer svi znamo da se ovaj događaj putem raznih medija prati širom svijeta. Svakako sam u organizaciju involviran, ali kao predsjednik kluba sada imam mnogo veće obveze i odgovornost. Dat ću sve od sebe da ovogodišnja manifestacija bude pravi spektakl kao što je to bilo i ranije te opravdati povjerenje koje mi je ukazano za ovu važnu funkciju", naglasio je Listo. 

Kopirati
Drag cursor here to close