Čehinja u pomalo nestvarnom pokušaju

Ledecká: Uživam se baviti skijanjem i snowboardom

"Baviti se u dva najbolja sporta odjednom je potpuna glupost, ali jednostavno uživam u tome. Izgleda da sam bezobrazno derište, ali moraš biti malo sebična ako želim nešto da postignem" rekla je jednom prilikom Ester.
Sport / Ostali sportovi | 08. 02. 2022. u 21:34 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prije četiri godine je bila velika priča. Možda i najveća jer je osvojila dva zlata u dva različita sporta. Uzela je zlato u snowboardu (paralel veleslalom) te u alpskom skijanju (Super G). Može se li se ta priča ponoviti u Pekingu? Nije isključeno, jer je Ester Ledecká ponovo zlatna u snowboardu. Čehinja ove sezone nije previše vozila utrka u snowboardu, ali opet čini se kako nije imala prave protivnice u Pekingu.

U četiri utrke do zlata, rutinski je odradila posao. Za svoju treću zlatnu olimpijsku medalju Ledecka je u velikom finalu pobijedila Austrijanku Danielu Ulbing koja nije uspjela doći do cilja, ali je došla do svog prvog olimpijskog odličja.

"Jednim dijelom još u glavim prolazim stazom za snowboard, drugim dijelom već razmišljam o nastupu u skijanju", rekla je nakon nastupa Čehinja, koja je posljednje intervjue za medije dala prije tjedan dana. U Peking je stigla među posljednjima, nije dolazila u kontakt sa novinarima, nije smještena u selu.

"Da sam se odlučila samo za skijanje u protekle četiri godine, danas bih bila ovdje, gledala utrku i bila bih jako tužna što se ne mogu natjecati" rekla je Ledecka, koja si je dala nadimak "dvostruka prijetnja".

"Baviti se u dva najbolja sporta odjednom je potpuna glupost, ali jednostavno uživam u tome. Izgleda da sam bezobrazno derište, ali moraš biti malo sebična ako želim nešto da postignem" rekla je jednom prilikom.

Kopirati
Drag cursor here to close