Kraj i prije početka

Težak pad japanske snowborderice

Očevici ističu da je prizor bio stravičan i kako je Japanka plakala od bolova dok ju je medicinsko osoblje pokušavalo pomaknuti.
Sport / Ostali sportovi | 03. 02. 2022. u 22:16 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Japanska snowboarderica Rina Yoshika doživjela je užasno težak pad na jednom od treninga pred početak Olimpijskih igara i prvih takmičenja u ovom sportu. Nakon Yoshika nije pravilno doskočila, stravično je pala i neko je vrijeme ostala nepomično ležati.

Medicinsko osoblje požurilo joj je pomoć, a čitava operacija trajala je više od 20 minuta u kojoj su liječnici pokušavali maknuti snowbordericu s mjesta događaja. Na kraju su je u posebnoj vreći na nosilima morali odvući sa snijega.Očevici ističu da je prizor bio stravičan i kako je Japanka plakala od bolova dok ju je medicinsko osoblje pokušavalo pomaknuti.

Rina nastupa u disciplini slopestyle koja je prva na rasporedu u subotu i jedna je od četiri takmičarke iz Japana koje su bile prijavljene za kvalifikacije. Nažalost prema posljednjim informacijama koje dolaze iz Pekinga, Olimpijski komitet Japana je potvrdio kako su za Rinu igre završene i prije početka, odnosno da će nakon određenog boravka u bolnici u Pekingu, biti prebačena kući.

Kopirati
Drag cursor here to close