Nakon osvojene bronce

Lana Pudar: Plivala sam najbolje što mogu

Uostalom kada laički pogledamo s kakvim se sve problemima susreće, to što je nastupila u osmoj stazi finalne utrke na 200 leptir je najmanji.
Sport / Ostali sportovi | 15. 02. 2024. u 18:24 Feđa Ibrulj

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Staze četiri, pet i šest u finalnim utrkama uobičajeno su rezervirane za favorite. Jednostavno je to tako godinama u plivanju. Uostalom, Lana zna kolika je razlika plivati u jednoj od tih staza ili recimo u prvoj, drugoj, osmoj. Ali očito ni to Lani ne smeta.

Uostalom kada laički pogledamo s kakvim se sve problemima susreće, to što je nastupila u osmoj stazi finalne utrke na 200 leptir je najmanji. Iako će i ona priznati da jednostavno nije mogla vidjeti najbolje što se događa u bazenu.

"Nisam znala gdje su ostale plivačice, vidjela sam samo Korejku pored mene, ali sam plivala najbolje što mogu", rekla je nakon utrke priznavši i sama kako izdanje iz polufinala nije bilo naš najbolje.

"Veoma dobar osjećaj, jučer sam imala lošu utrku, sada sam pokušala plivati najbolje što mogu i ostvarila sam ovaj rezultat. Volim vas ljudi", poručila je Lana okupljenim na bazenu, naravno prije svega navijačima iz BiH.

U ovo trenutku BiH je 13. europska zemlja koja je uspjela doći do medalje u Dohi, ukupno 18. na svijetu. Što opet pokazuje koliko je teško osvojiti medalju na Svjetskom prvenstvu u plivanju.

Kopirati
Drag cursor here to close