Mediteranske igre

Lana Pudar odradila prvi trening u Oranu

Sport / Ostali sportovi | 28. 06. 2022. u 12:32 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Društvene mreže / Lana sa trenericom Alenom Ćemalović na bazenu "Nautical center of the Olympic complex"

Naša najbolja plivačica Lana Pudar (16) u utorak ujutru je s trenericom Alenom Ćemalović odradila svoj prvi trening na bazenu "Nautical center of the Olympic complex" u alžirskom gradu Oranu, gdje će predstavljati BiH na Mediteranskim igrama.

"Lana će svoj prvi nastup na Mediteranskim igrama imati u petak, 1. srpnja, u jutarnjim kvalifikacijama discipline 200 metara delfin. U subotu, 2. srpnja, nastupit će u jutarnjim kvalifikacijama u disciplini 50 metara delfin, dok će svoj zadnji nastup na ovom natjecanju imati u ponedjeljak, 4. srpnja, u disciplini 100 metara delfin.

U prilog činjenici koliko je Lanin raspored natjecanja u ovom periodu težak i zahtjevan, dovoljno govori podatak da će u ponedjeljak navečer odmah poslije eventualne finalne utrke u disciplini 100 metara delfin, Lana sa svojom trenericom biti na letu za rumunski Bukurešt, gdje će već 6. srpnja zabilježiti nastup na europskom juniorskom prvenstvu. Ne sumnjamo da će Lana dati sve od sebe da na najbolji način predstavi sebe i svoju državu i da nas opet učini ponosnim i sretnim. Lana sretno, BiH sretnom", priopćeno je iz Laninog kluba, KVS Orka Mostar.

Kopirati
Drag cursor here to close