Želi otići do kraja

Kyrgios sredio Medvedeva

"Sretan sam što napokon mogu pokazati što čine naporan rad i predanost. Trebalo mi je 27 godina. Želim sada ići do kraja. Nadam se da je moguće", rekao je Nick po završetku meča.
Sport / Ostali sportovi | 05. 09. 2022. u 09:25 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Što više priča, što se više svađa, to igra bolje. To smo tvrdili na Wimbledonu, pri toj konstataciji ostajemo za sada na US Openu. Gdje je po prvi put u svojoj karijeri izborio četvrtfinale Nick Kyrgios. I to ne bilo kako, već eliminacijom Daniila Medvedeva, prvog tenisača svijeta, branitelja naslova. Nick je prošao u četiri seta, 7-6(11), 3-6, 6-3, 6-2.

Taj prvi set, što i pokazuje rezultat je ponudio najviše uzbuđenja. Kyrgios je ispustio 4-2, u tie breaku je vodio 4-1, prije nego što morao spašavati set lopte. Tri je Medvedev propustio, jednu na svoj servis. Nakon toga je na red došao Australac, jedna, druga, treća, tek je četvrtu iskoristio za 13:11. Medvedev se nije raspao, krenuo je silovito, ranim breakom za 2-0.

Dobio je Medvedev drugi set i činilo se kako hvata pravi, ali ne. Kyrgios je krenuo s 4-1 u trećem i na kraju je Medvedev morao čestitati boljem. Nakon ovog poraza Rus prepušta tron, više neće biti broj jedan.

"Igram jako dobro posljednjih mjeseci. Kakvo mjesto da ovo napravim, eliminiram prvog igrača svijeta, branitelja naslova, pun stadion u New Yorku, jako sam sretan. Drago mi je sam konačno i New Yorku pokazao svoj talent. Ovdje iskreno dosad nisam imao puno lijepih trenutaka. Sretan sam što napokon mogu pokazati što čine naporan rad i predanost. Trebalo mi je 27 godina. Želim sada ići do kraja. Nadam se da je moguće", rekao je Nick po završetku meča.

Kopirati
Drag cursor here to close