Nick usporio Teslu

Kyrgios pomogao policiji da uhvati lopova njegovog automobila

Nick je reagirao na najbolji način te je preko aplikacije ograničio brzinu svog automobila na 50 km/h te je pratio njegovu vožnju i prenosio podatke policiji.
Sport / Ostali sportovi | 03. 05. 2023. u 17:13 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sve je počelo kada je majka Nicka Kyrgiosa, Norlaila otvorila vrata. Maskirani lopov s oružjem je prisilio majku australskog tenisača da mu preda ključeve Nickovog skupocjenog automobila Tesle.

Nakon što je lopov krenuo u bijeg s automobilom, majka je kontaktirala Nicka i njegovog menadžera Daniela Horsfalla. Nick je reagirao na najbolji način te je preko aplikacije ograničio brzinu svog
automobila na 50 km/h te je pratio njegovu vožnju i prenosio podatke policiji. Policija je krenula u dramatičnu potjeru za lopovom za kojeg se tvrdi da je vozio krivom stranom ceste u pokušaju da pobjegne.

Policajci su bili prisiljeni promijeniti taktiku kako bi osigurali javnu sigurnost - na kraju su blokirali pljačkaša - 35 minuta nakon što je izvršena pljačka. Lopov je zatim odveden u bolnicu prije nego što je uhićen i sud mu je odbio puštanje uz jamčevinu.

Kopirati
Drag cursor here to close