Još jedna utakmica na turniru

Krezo: Dati sve od sebe protiv Azerbajdžana

"Potrudićemo se u naredna dva dana da se što bolje spremimo za posljednji meč i da ostvarimo prvu pobjedu na Europskom prvenstvu", poručio je izbornik Krezo.
Sport / Ostali sportovi | 27. 01. 2022. u 13:26 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon prvog poluvremena je sve izgledalo dosta dobro, međutim u nastavku su se stvari preokrenule. U samo neke četiri minute. Radmilović je pogriješio u dodavanju, kada je Milanović bio van gola, a onda je uskoro došao i drugi gol Gruzijaca. Pokušali jesu reprezentativci BiH, ali nije išlo. Milanović je bio aktivan, stvoren je barem na taj način višak, ali velikih izrazitih prilika koje bi došle nakon izrađenih akcije bilo je premalo.

"Čestitam Gruziji na pobjedi, ali čestitam i svojim igračima na trudu i zalaganju. Dobro smo otvorili meč, došli do prednosti i stvorili nekoliko prilika da postignemo još neki gol. Nismo ih iskoristili i nakon jedne greške primamo pogodak i protivnik se poslije toga digao. Ubrzo su postigli još jedan gol. Pokušali smo igrom 5 na 4 da se vratimo, ali nismo iskoristili naše šanse. Potrudićemo se u naredna dva dana da se što bolje spremimo za posljednji meč i da ostvarimo prvu pobjedu na Europskom prvenstvu. Bila bi nam velika čast da osvojimo bodove na velikom takmičenju i daćemo sve od sebe da protiv Azerbajdžana ostvarimo pozitivan rezultat" naglasio je Krezo.

Nakon ovog poraza reprezentacija BiH je jedina bez bodova u ovoj skupini, jer je Azerbajdžan pomalo iznenađujuće ugrabio bod protiv Španjolske, pa će sigurno posao izabranicima Ive Kreze biti dodatno otežan.

Kopirati
Drag cursor here to close