Rus ponovio US Open

Khachanov u polufinalu, Korda predao

"Sebastian je pobijedio jednog od mojih prijatelja, Daniila Medvedeva, u tri seta i pobijedio u pet setova protiv Hurkacza, igrao je sjajan tenis ovdje", rekao je Khachanov.
Sport / Ostali sportovi | 24. 01. 2023. u 10:08 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Karen Khachanov je drug put u svojoj karijeri stigao do polufinala jednog Grand Slam turnira. Drugi put zaredom, s obzirom na to da je prošle godine stigao među četiri najbolja na US. Openu. Danas je u Melbourneu lakše od očekivanog prošao jer odlični Sebastian Korda nije izdržao. Stradao je zglob ruke, predaja je došla nakon tri odigrana gema u trećem setu. Rus je prva dva seta dobio 7-6(5), 6-3.

"Sjajan je osjećaj drugi put zaredom biti u polufinalu jednog Grand Slam turnira. Očito nije način na koji želite završiti meč. Mislim da je do određenog trenutka ovo bio zanimljiv meč, uz dosta borbe. Sebastian je pobijedio jednog od mojih prijatelja, Daniila Medvedeva, u tri seta i pobijedio u pet setova protiv Hurkacza, igrao je sjajan tenis ovdje", rekao je Khachanov te se dotakao svoje forme.

"Na neki način sam renovirao svoju igru. Rekao bih da sam oduvijek vjerovao u sebe, ali uvijek ima tih uspona i padova. Ponekad kada stignete do velikih rezultata, to vam govori da ste u stanju da uradite mnogo i onda počnete da vjerujete sve više i više. Ta vjera je kod mene nekako mnogo jača nakon US Opena. Nadam se samo da ću nastaviti tim putem, da ću rasti i kao igrač i kao osoba", dodao je Rus.

Kopirati
Drag cursor here to close