Eagle FC

Khabib poslao upozorenje UFC-u

Neka poznata imena koja je Khabib angažirao u promociji će debitirati na nekoj kasnijoj priredbi.
Sport / Ostali sportovi | 28. 01. 2022. u 10:20 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dočekali smo dan kad će Eagle FC organizacija, na čijem se čelu nalazi Khabib Nurmagomedov, odraditi svoju prvu priredbu u Americi. Program predvođen borbom Tyrona Sponga i Sergeja Kharitonova prepun je poznatih imena, velikim dijelom bivših UFC boraca, što ga čini vrlo zanimljivim i itekako pažnje vrijednim, piše Fight site.

Neka poznata imena koja je Khabib angažirao u promociji će debitirati na nekoj kasnijoj priredbi. Među njima su Kevin Lee i Diego Sanchez, čiji međusobni okršaj će predvoditi Eagle FC 46 priredbu, koja se održava 11. ožujka u Miamiju. Upravo najava te borbe bila je razlog konferencije za medije na kojima je uz njih bio upravo Khabib, a gdje je spomenuti datum službeno najavljen te je održano prvo sučeljavanje boraca.

Khabib je na spomenutoj konferenciji za medije bio zatražen komentar toga što je već doveo veliki broj poznatih boraca te je upitan kakvi su mu planovi, tj. namjeravaju li se više posvetiti tome ili je cilj izgraditi svoje vlastite zvijezde, borce koji će upravo kod njih stvoriti svoje ime i rezultate. Odgovorom je potvrdio obje mogućnosti, dodavši upozorenje velikim igračima na sceni.

"Mislim da bi velike organizacije poput UFC-a ili Bellatora sada trebale biti oprezne sa svojim borcima, jer Eagle FC je ovdje. Naravno, mi pokušavamo dovesti dobre borce, dobre borce dokazanih imena. Istovremeno, radimo s novim generacijama, s talentima. Želim samo reći da trebaju biti oprezni. Ne budete li svoje borce dobro tretirali, Eagle FC je tu", rekao je Khabib.

Već na ovoj borbi, osim spomenutih sudionika glavne borbe, fanovi će na djelu moći vidjeti Rashada Evansa, Raya Borga, Johna Howarda, Anthonyja Njoukanija, Yorgana de Castra pa čak i čovjeka koji je prije samo par mjeseci nastupao u finalu PFL-ovog turnira, Loika Radzabova.

Kopirati
Drag cursor here to close