Njemačka je to

Becker mjesec dana nakon izlaska iz zatvora dobio posao

Njegov odvjetnik objasnio je da je Becker "odslužio kaznu" i da "ne podliježe nikakvim kaznenim ograničenjima u Njemačkoj".
Sport / Ostali sportovi | 03. 01. 2023. u 15:08 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mjesec dana nakon izlaska iz zatvora, njemačka teniska legenda Boris Becker (55) vraća se na Eurosport i dobiva vlastitu emisiju "Matchball Becker".

Vlasnik mreže Warner Bros Discovery potvrdio je da će Becker komentirati glavni meč dana na prvom Grand slam turniru sezone Australian Openu, te kao stručni komentator analizirati druge mečeve. No Bild je objavio kako Becker neće putovati u Melbourne, već će komentirati iz studija u Munchenu, javlja Hina.

"Drago mi je što se Boris Becker vraća u naš tim Eurosporta na Australian Openu. Od 2017. Boris je sastavni dio teniskih prijenosa na Eurosportu", istaknuo je Jochen Gundel, jedan od menadžera njemačke podružnice Warnera.

Njegov odvjetnik objasnio je da je Becker "odslužio kaznu" i da "ne podliježe nikakvim kaznenim ograničenjima u Njemačkoj".

Posao je to koji je radio još od 2017. godine, međutim nakon što je završio u zatvoru njegov posao obavljao je Mischa Zverev.

Becker je koncem travnja u Londonu osuđen na dvije i pol godine zatvora zbog financijskih prijestupa. Pušten je 15. prosinca nakon osam mjeseci pritvora i protjeran je iz Ujedinjenog Kraljevstva.

Bivši svjetski "broj jedan" je tijekom karijere osvojio 49 turnira u karijeri pri čemu šest Grand Slam naslova - tri Wimbledona (1985, 1986, 1989), dva Australian Opena (1991, 1996) i US Open (1989).

Kopirati
Drag cursor here to close