Sjajan završetak

Karliko pobjednik turnira Mostar 2023

Za najboljeg golmana turnira proglašen je Žarko Luketin iz pobjedničke ekipe, najbolji strijelac je Vice Božić iz ekipe Krešimir Keta Bandić, a najbolji igrač Nikola Pavić iz pobjedničke ekipe.
Sport / Ostali sportovi | 24. 06. 2023. u 10:31 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ekipa Karlika pobjednik je ovogodišnjeg malonogometnog turnira Mostar 2023 koji se igrao na igralištu "Iza Desete". U finalnom duelu pred punim tribina Karliko je savladao XSoft Tesktilnu Industriju 5:4.

Mreže su u samom finalu jako dugo mirovale, sve do završnice prvog dijela i kraćeg kišnog prekida. A onda je krenulo. Karliko je poveo golom Stjepana Perišića. Dvije minute prije kraja poluvremena golman Xsofta, Darko Milanović je pogodio za izjednačenje, ali svega 40 tak sekundi kasnije, Karliko opet vodio. Duje Kustura je savladao upravo Milanovića za 2:1.

U brzom ritmu stiže i četvrti gol, za njega je bio zaslužan iskusni Anel Radmilović, pa nakon dvadeset minuta igre na semaforu stajalo 2:2.

Xsoft je prvi put došao do prednosti u 27. minuti, kada Duško Martinac pogađa za 2:3. Slično kao u prvom dijelu, novi gol stiže na drugoj strani u rekordno brzom roku. U istoj Duje Kustura se po drugi put upisao u strijelce za 3:3. Novu prednost Karliku osigurao je Nikola Pavić vrlo lijepim golom. Trenutak odluke na kraju je došao četiri i pol minute prije kraja utakmice kada akciju Karlika svojim drugim, ukupno petim ekipe, kruniše Pavić za 5:3.

U preostale četiri i pol minute Xsoft je preko Bilala Jelića smanjio na 5:4. Iako su bili pod pritiskom zbog akumuliranih prekršaja, igrači Karlika su sačuvali svoju prednost.

U duelu za treće mjesto Cafe Label je bio bolji od sastava Krešimir Keta Bandić 5:1. Tri gola u ovom susretu uspio je postići Frane Jurković, po jedan su dodali Dejan Rašić i Jure Pušić. Dok je jedini gol u poraženoj ekipi djelo Vice Božića.

Na ovaj način završeno je još jedno izdanje sjajnog turnira, koji je za vrlo kratak period izrastao u jedan od najboljih u regiji. Nagradni fond turnira je iznosio 12.000, pobjedničkom sastavu je pripalo 7000, poraženom u finalu 2500, trećeplasiranom 1000 KM.

Za najboljeg golmana turnira proglašen je Žarko Luketin iz pobjedničke ekipe, najbolji strijelac je Vice Božić iz ekipe Krešimir Keta Bandić, a najbolji igrač Nikola Pavić iz pobjedničke ekipe.

Kopirati
Drag cursor here to close