Mostar 2023

Iza Desete večeras - polufinala

Večeras su na rasporedu polufinala u kojima se sastaju prvo od 21 sat i 30 minuta sastaju ekipe Krešimir Keta Bandić - Karliko, sat vremena kasnije će na teren Caffe Label - Xsoft Tekstilna industrija.
Sport / Ostali sportovi | 22. 06. 2023. u 15:18 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Malonogometni turnir Mostar 2023 je stigao do same završnice. Nakon puno uzbuđenja, sjajnog malog nogometa i poteza pojedinaca, četiri sastava su preživjela. Caffe Label, Krešimir Keta Bandić, Xsoft Tekstilna Industrija te Karliko.

Prošlogodišnji finalist Caffe Lebel je na pravom putu da u najmanju ruku ponovi prošlogodišnji rezultat. Mateo Kozarić se dva puta upisao u strijelce, po jedan gol su dodali Ante Miličević, Matej Perović, Frane Jurković i Jure Pušić. Za siguran trijumf u duelu protiv Amagal Gorice za koju su golove postigli Miro Kovačić (dva) i Anđel Čolak.

MNK Tići na kraju nisu imali šanse protiv razigranih Josipa Boškovića, Marina Šunjića, Josipa Sesara i ostalih. Ekipa Krešimir Keta Bandić je na vrlo uvjerljiv način stigli do polufinala. Bošković je kompletirao hat trick, Ivan Peko je dodao dva gola, po jednom su mrežu "Tića" tresli Marin Šunjić i Josip Sesar za čistih 7:2.

Susret između Basement Cluba i Xsoft Tekstilne industrije je bio svojevrsna repriza duela za prvaka BiH u futsalu s obzirom na to da su na jednoj strani bili igrači novog prvaka Radnika i starog Mostar SG-a. U tvrdoj i neizvjesnoj utakmici igrači Xsofta su iskoristili
pogrešku golmana Basement Cluba za vodstvo, strijelac je bio Vladimir Džombić, dok je Bilal Jelić realizirao kontru za prolaz u polufinale.

Biberon Mepas je poveo golom Samira Goste, ali je Karliko napravio preokret. David Barbarić je postigao dva gola, prvi je bio posebno efektan. Na kraju je Biberon lovio izjednačenje, ali je golman Karlika Luketin poslao loptu u prazan gol.

Večeras su na rasporedu polufinala u kojima se sastaju prvo od 21 sat i 30 minuta sastaju ekipe Krešimir Keta Bandić - Karliko, sat vremena kasnije će na teren Caffe Label - Xsoft Tekstilna industrija. Uvertira polufinalnim susretima bi će susret mladih nada HFC Zrinjski i HŠK Zrinjski, igrači do deset godina.

Kopirati
Drag cursor here to close