Završnica turnira Mostar 2023

Karliko i XSOFT Tekstilna Industrija stigli do finala

U polufinalnim susretima Karliko je savladao ekipu Krešimir Keta Bandić 3:1, dok je Xsoft bio bolji od Caffea Label 4:2, nakon vrlo zanimljivih i neizvjesnih utakmica iako to možda krajnji rezultati ne otkrivaju.
Sport / Ostali sportovi | 23. 06. 2023. u 10:23 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Karliko - Xsoft Tekstilna Industrija. To je finalni par ovogodišnjeg izdanja malonogometnog turnira Mostar 2023. U polufinalnim susretima Karliko je savladao ekipu Krešimir Keta Bandić 3:1, dok je Xsoft bio bolji od Caffea Label 4:2, nakon vrlo zanimljivih i neizvjesnih utakmica iako to možda krajnji rezultati ne otkrivaju.

U prvom polufinalu je nula na semaforu stajala sve do 23. minute, a onda je ekipa Karlika stigla do prednosti nakon prekida i kombinacije iz auta, David Barbarić je bio strijelac. Minutu kasnije, na pravom mjestu se našao Blago Gašpar koji pogodio za 2:0. Ekipa Krešimira Kete Bandića se vratila u život na sedam minuta prije kraja utakmice, golom Vice Božića. U samoj završnici gol zaostatka su igrači Kete Bandića pokušali dostići, riskirali su igrajući bez golmana, što je Karliko iskoristio dvije sekunde prije kraja za 1:3 je pogodio Antonio Sekulić.

Caffe Label je prvi stigao do prednosti u drugom polufinalu, golom Dragana Edija Marića. Mario Aladžić je pogodio za 1:1, 12 minuta prije kraja. U 32. minuti, nakon lijepe kombinacije glavom Leon Kozarić je osigurao novo vodstvo Caffea Label. U samoj završnici čak tri gola. Xsoft koristi tu činjenicu da je u postavi golman Darko Milanović i stvara dodatni pritisak koji je rezultirao prvo golom Igora Mirkovića, pa još jednim Bilala Jelića minutu prije kraja. Konačnih 4:2 postavlja Nermin Kahvedžić.

Tako nas večeras očekuje okršaj s jedne strane boje Karlika brane Žarko Luketnin, Stjepan Perić, Nikola Pavić, Antonio Sekulić, Blago Gašpar, Zvonimir Ćavar, David Barbarić, dok su na drugoj u dresu XSofta provjerena imena bh fustala, Aladžić, Jelić, Kahvedžić, Milanović, Džombić, Mirković, Radmilović, Stanković, Martinac. Nema sumnje da je spektakl zagarantiran. 

 

Kopirati
Drag cursor here to close