Nizozemska šokirana

Jutta Leerdam i Koen Verweij se razišli

"To se događalo već neko vrijeme. Posebno je loše kad unutar olimpijske sezone osjećaš da ti je veza uz problemima. To se nastavilo i tijekom ljeta. Onda je službeno završilo", rekla je Jutta.
Sport / Ostali sportovi | 30. 09. 2022. u 10:46 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nizozemska je "šokirana". Jutta Leerdam i Koen Verweij višu nisu zajedno. Za one koji ne znaju, to su ponajbolji klizači svijeta. Jutta je bila u centru pažnje tijekom Olimpijade, prije svega kao o najljepšoj sportašici pa tek onda velikoj favoritkinji za zlato u utrci na 1000 metara koje nije osvojila.

Jutta je na kraju u Pekingu osvojila srebrno odličje i nije bila nezadovoljna. Juttu smo kada je u pitanju privatni život posljednjih godina gledali u društvu, sjajnog klizača, Koena Verweija, osvajača zlata i srebra u Sočiju te dvije bronce u Pjongčangu, u istom sportu. I dok je na slikama sve izgledalo idealno, u stvarnom životu očito nije. Na kraju je veza "pukla" što je Nizozemce malo zateklo.

"To se događalo već neko vrijeme. Posebno je loše kad unutar olimpijske sezone osjećaš da ti je veza uz problemima. To se nastavilo i tijekom ljeta. Onda je službeno završilo. Bilo smo zajedno 24 sata na dan, sedam dana tjedno. Bilo je tu puno privikavanja i nije bilo lako", rekla je Jutta, koja se, kao što možemo vidjeti na njenom izuzetno praćenom Instagramu, priprema za novu sezonu.U nizozemskim medijima se više puta spekuliralo o tome kako je Koen varao Juttu i to u više različitih navrata.

Kopirati
Drag cursor here to close